Wednesday, July 11, 2012

Watermelon is awesome

Igår åt jag massor massor vattenmelon, eller arbus, och det var så otroligt gott. Ett hälsosamt val istället för godis. Fast vi åt nog plättar med socker senare på kvällen, men ändå. Vattenmelon är jätte bra.

Yesterday I ate a mountain of watermelon, or arbus, and it was so good. A healthy option instead of candy. Even though we did eat pancakes with sugar later, but still. Watermelon is awesome!Och så måste jag ju bara dela med mig av den här bilden som Mormorstvilling tog med min iPhone. Hon kamma mitt hår och satt upp det. Och så ville hon knäppa en bild. Lite suddigt men det är inte så farligt.

And then I just have to share this picture that Grandma's twin took with my iPhone. She combed my hair and put it up. And then she wanted to take a picture. A bit shaky by that's okay.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...