Tuesday, July 10, 2012

A tuesday that started way too early

Idag fick jag stiga upp alldeles för tidigt. 8:15 var nog klockan när jag kröp ur sängen. Orsaken till detta var och är det att Mormorstvilling kommer att vara här hos oss en några dagar och jag skulle gå och möta henne till terminalen. Mitt klädval var inte speciellt somrigt precis, men jag skyller på att det var alldeles för tidigt och jag orkade inte tänka. Vi tog taxi hem och fick grus på oss från takluckan. Jag vet, det låter galet men det är sant! Och jag fick springa till spårvagnen på morgonen, det var inte roligt.

Nu sover typ alla andra utom jag. Jag vill inte sova eftersom jag hade så svårt att få sömn förra natten så vill jag definitivt inte riskera att inte få sömn i natt.

Today I had to get up way too early. It was 8:15 when I dragged my body out of bed. The reason was and is that Grandma's twin is here at our place for a couple of days and I had to go meet her at the terminal. My outfit of the day is not at all summer, but I blame that it was really early and I didn't have any brainpower. We took the taxi home and got small stones flown at us from the roofwindow. I know it sounds insane but it's true! And I had to run to the tram in the morning and it was not fun.

Now everyone else are sleeping except me. I don't want to sleep since I had such a hard time falling asleep last night that I don't want to risk it tonight. 
No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...