Saturday, July 21, 2012

Thursday clouds

På torsdagen var jag jätte jätte trött efter en natt utan sömn men jag klarade ändå av en dag av spel och ritande. Efter jobbet träffade jag mamma och vi gick till UFF i Itis för att kolla lite och visst hitta vi något! Jag hitta tre klädesplagg åt mig!

Hemma åt jag pizza med mögelost på. Jag tror att allt blir mycket bättre bara man lägger lite mögelost på.

 On Thursday I was really really tired after a night of no sleep but I still survived a day of playing games and drawing. After work I met mom and we went to UFF in Itis to check it out and of course we found something! I found three items for me!


At home I ate pizza with blue cheese on it. I think everything is a lot better if you just put a bit of blue sheese on it.
 
No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...