Thursday, July 26, 2012

Thursday castles

Torsdag. Igen. Vilket betydde veckans enda jobbdag och det var nog så roligt att se lillen igen! Hon blev så glad och jag blev glad! Och det behövdes! Småbarn är så underbara när man behöver bli på bättre humör!


Thursday. Again. Which meant this weeks only workday and it was so much fun to see the little one again! She got so happy and I got happy! And it was needed! Kids are the best when one needs a pick me up!  

Idag hade jag på mig Miyavi konsert t-skjorta och mina randiga byxor. Ren lathet tidigt på morgonen kan det också kallas.


Today I had on me the Miyavi concert t-shirt and my striped pants. Lazyness in the morning it could be called.
Dagens teckning som inte blev färdig för den har så massor med rutor. Men jag hinner fortsätta på den. Och sen hann jag även läsa ett par sidor i boken jag håller på med. Det var kul.

Och så var jag en sväng till Itis. Varför jag var det får ni veta i nästa inlägg.

Today's drawing that didn't get finished. But I get to continue on it later. And then I even had time to read a couple of pages in the book I am reading. It was fun. 


And then I was a bit to Itis. Why I was I will tell you soon.

Förhandsskrivet 16:58

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...