Sunday, July 29, 2012

The party of the 80's

Fredagens fest var något helt eget måste jag nog säga. Någon fick tag i mitt hår och det blev mycket större vilket var helt super coolt och jag älskade det!

Och hur konstigt det nu än låter så tyckte jag att jag var ganska så snygg trots allt.

The party on Friday was something totally different I have to say. Someone got their hands on my hair and it got a lot bigger which was really cool and I loved it!


And how weird it might sound I kinda felt pretty beautiful after all.


Som det brukar hända på fester så blev det lite mer taget än jag planerade. En jägermeister shot gick ner för gamla tider fortare än min shotpartners vilket alltid är jätte roligt. Att lilla jag lyckas och lyckas på nytt.

As it happens at party's I took more than I had intended to do. A jägermeister shot went down for old times faster than my shotpartners did and that is always very fun. That little me succeed and succeed again.


Alla fina människor var där och det var så roligt att se allihopa och skratta. Vissa gav upp tidigare och gick hem eller somnade på någon soffa, men vi var ett litet gäng som fortsatte till kring 4 på morgonen. Då blev det tid att ge upp och sova.

All the awesome people were there and it was so much fun to see everybody and laugh. Some gave up earlier and went home or fell asleep at some couch, but we were a little gang that continue to 4 am. Then it was time to go to sleep.På morgonen såg allt ganska kaoslikt ut. Vi tittade på en film ( The Thing) och sen var det tid för mig att lämna gänget och åka till nästa destination. Men jag hade roligt och vissa saker blev klarare på ett sätt. Så jag är nöjd. Detta måste göras pånytt!

In the morning the house looked kinda crazy. We watched a movie (The Thing) and then it was time for me to leave the gang and go to my next destination. But I had fun and some things got a bit clearer in a way. So I am happy. We must do this again!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...