Tuesday, August 3, 2010

Robin Hood

kopierat från X3M


Förra söndagen var jag, min mamma och hennes kompis och såg Robin Hood på Raseborgs sommarteater. Det var sista föreställningen för det här året. 

Jag tyckte verkligen massor om pjäsen! Den var intressant, spännande och rolig. Skådespelarna var riktigt duktiga och det var verkligen ett nöje att sitta där och titta (bland alla getingar som flög runt oss). Dessutom var där vissa ändringar i storyn som också var riktigt trevliga! I stora drag så var det ju samma story men en del var nytt och var kul. Alla vet ju hur Robin Hood går. 

Musiken. 
Jag kan ju inte låta bli att berätta lite om musiken och orsaken till varför jag verkligen ÄLSKAR musiken! När jag var 9 år gammal så tog min mamma mig och min bästa kompis (Lillebror var nog också med tror jag...) till Svenska Teatern för att se Robin Hood. Jag blev stormförtjust i pjäsen och musiken och även smått i han som spelade Robin i pjäsen. Jag fick skivan av min morbror och lyssnade nästan sönder den. Jag kan låtarna ännu idag! 

Kan ni gissa hur glad den nu 22 åriga jag blev när jag märkte att samma låtar var med i den här produktionen! Jag blev så glad så glad! 

Jag tror absolut att det var den musikalen som fick mig att bli galen i musikaler! Robin Hood som Svenska Teatern hade år 1997. 

Jag tycker verkligen om Raseborg sommarteater! Det är värt varenda en euro! (som inte jag betalade...)

En kanna öl
En kanna öl
Av små saker byggs min lycka upp
En kappe rovor lite smör
nybakt bröd och gott humör
vackra kvinnor och en kanna öl!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...