Thursday, July 19, 2012

Pencez De Moy

Nu kan jag äntligen berätta vad The Place var. The Place var Efva Attling och därifrån fick jag en ring som födelsedagspresent av min härliga mamma. Orsaken till varför det tog så länge för mig att få den är den att den måste förminskas. Mina fingrar är så otroligt små att det inte finns ringar i min storlek.

Ringen är från serien Pencez De Moy som alltså betyder Think of me på franska. När jag såg den här ringen så visste jag att jag har hittat rätt. Och Efva Attling har annars också en massa härliga smycken.

Visst är den fin?

Now I can finally tell you what The Place was. The Place was Efva Attling and from there I got a ring as a birthdaypresent from my mom. The reason why it took so long to get it was that it had to be sized for me since my fingers are so small. There are no rings in my size. 


The ring is from the series Pencez De Moy which means Think of me in french. When I saw this ring I knew that I had found the ring for me. And Efva Attling has a lot of amazing jewellery. 

Pretty isn't it?2 comments:

  1. En ring är nog den bästa gåvan åt dig, man måst satsa riktigt för att skaffa den :) Den passar dig på bild, så jag får väl vänta på att se dig live, med ring på fingret här nångång :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...