Tuesday, July 17, 2012

One of the Tuesdays

Outfiten har ni ju sett typ 13 000 gånger förr men jag tänkte nu att jag ändå kan visa den. Så jag knäppte en bild före jag gick iväg till jobbet. Jag kan nog säga att det är tur att metron åker till Brändö för bussgrejen är bara så råddig. Jag förstår ingenting.

Det var härligt väder så vi bestämde oss för att inte sitta inne hela dagen. Så vi gick till en lekpark i närheten och lekte en stund. Sjukt bra idé!


The outfit you have seen about 13 000 times before but I still thought I would show it to you. So I took a picture before I went to work. I am so happy that the subway goes all the way to Kulosaari because the bus-thing is so confusing. I understand nothing. 


It was such a nice weather that we decided to not sit inside all day. So we went to a playground and played for a while. Such a good idea!
Och inte kunde vi ju gå en dag utan att rita! Så jag rita glada moln och en sol i hörnet! Söta är de!

And of course we couldn't go a day without drawing! So I drew happy clouds and a sun in the corner! So cute!

Sen kom jag hem och tittade X antal delar av The United States of Tara och åt fiskpinnar. För det är ungefär det enda jag kan laga. Och så försökte jag lacka om naglarna men det blev ingenting. Glöm det.

Then I came home and watched X episodes of The United States of Tara and ate fish and chips. Because that's pretty much the only thing I can make. And I tried repainting my nails but that didn't go well. So whatever.- Posted using BlogPress from my iPhone

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...