Saturday, July 21, 2012

Nightly adventure

Gårdagen blev längre än jag tänkt mig och jag gjorde en massa, trots att jag först planerat att inte göra någonting. Klippte och lackade naglarna på dagen och sen tog jag mig till stan och blev ringlös för en vecka eftersom den började kännas en aning för stor och jag verkligen inte vill tappa den så förde jag den att förmiskas igen. Jag känner mig helt naken trots att jag hann ha den bara två dagar.

Efter det åkte jag till L&N och hälsade på Lillhunden. Det finns nog inget bättre än att ha en sovande valp i famnen! Jag ville aldrig åka därifrån! Vi satt på deras bakgård och pratade och drack några lonkeron och bara njöt av sommaren och skrattade åt hundarna.

Plötsligt blev klockan massor och det blev lite svårt för mig att komma hem. Men L och jag lyckades hitta en busshållplats varifrån det åkte en buss in till stan. Det blev ett nattlig äventyr.

Yesterday became a lot longer then I had planned and I did a lot even though I had planned to do nothing. I cut and painted my nails and then went to the city and became ringless for a week because it started to feel a bit big and I don't wanna loose it so I took it to get sized again. I feel all naked without it even though I only had it for two days. 


After that I went to L&N and said hi to the Little dog. There is nothing better than to have a sleeping puppy in your lap! I never wanted to leave! We sat in their backyard and drank a couple of long drinks and just enjoyed the summer and laughed at the dogs. 


Suddenly it was very late and it got a bit hard for me to get home. But me and L succeeded in finding a bus stop where there still went a bus to the city. It became a nightly adventure.
1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...