Thursday, July 5, 2012

NEW BOOKS


Äntligen lyckades jag få mig själv till posten efter dessa två som jag beställt för en tid sen. Jag var faktiskt till posten igår, men visste inte att posten stänger klockan 18 på sommaren, så det blev ingenting. Men idag drog jag med Lillebror igen och fick dem.

Dessa är andra och tredje delen i serien Outlander. På svenska för att jag har första på svenska. Kan verkligen inte vänta på att få läsa dessa två! För jag tyckte verkligen om den första!


Finally I got myself to the post office after these two books I ordered a while ago. I was to the post office yesterday too but I didn't know that they close at 6 pm on summer, so it didn't happen. But today I took my Littlebrother with me again and got them.


These are the second and third in the series Outlander. In swedish because I have the first one in swedish. I can't wait to get to read these! Because I really liked the first one!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...