Friday, July 13, 2012

More strawberrys

Igår var jag och Mormorstvilling en sväng till både Hagnäs torg och Itis. På Hagnäs torg köpte vi mera jordgubbar, körsbär och tomater. Så på kvällen blev det jordgubbar och glass igen. Sen lackade jag naglarna, glittret är det jag fick av Joni till födelsedagspresent. Det är verkligen snyggt!

Yesterday me and Grandma's twin were to the market in Hakaniemi and Itis. In Hakaniemi we bought more strawberrys, cherrys and tomatoes. So in the evening we had ice cream with strawberrys again. Then I painted my nails, the glitter is the one I got from Joni for my birthday. It is so pretty!
Senare på kvällen så öppnade vi spelhålan och spelade en omgång Bismarck. Det gör vi alltid när vi har Mormorstvilling här. Jag kan ju berätta att det var inte jag som vann. Men det är ingen skillnad, det var roligt ändå.

Later in the evening we started playing cards and a round of Bismarck. We always do when we have Grandma's twin here. I can tell you that I didn't win. But it doesn't matter, it was fun anyways.No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...