Tuesday, July 17, 2012

MONDAY

Igår hade jag min första jobbdag och det regnade, så det blev en dag inne med en massa spel och ritande. Jag är inte bra på att rita men det var ändå helt roligt. Vi spela i många timmar och hade riktigt roligt.


Yesterday I had my first workday and it was raining, so it was a day inside with a lot of games and some drawing. I'm not really good at drawing but it was kind of fun. We played many hours and had a lot of fun.T-skjortan jag bär har jag aldrig förr använt och tänkte att jag måste prova och se. Hmm. Jag kan inte riktigt säga någonting. Jag vet inte. Inte kanske riktigt något jag själv skulle plocka hem.

The t-shirt I am wearing is one that I have never used before and I just thought that I should try it and see. I don't really know what to say. It's not really something I would pick out by myself.
Här har vi några av de teckningar jag lyckades få ihop.

And here we have some of the drawings I made.

Sen förde vi Mormorstvilling till terminalen och vinkade hej då. Henne ser vi igen om ungefär en månad så det är super bra. Sen åkte jag och Lillebror en sväng till Munksnäs. En riktigt bra måndag.

Then we followed Grandma's twin to the terminal and said bye. We will see her in a month so it's great. Then Me and Little Brother went to Munkkiniemi for a spin. A good Monday.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...