Sunday, March 27, 2011

Dag 04 - Dag 07

kopierat från X3M


Jag har varit lite lat, men nu är jag back on track. 

Dag 04 - Vad du åt idag


På torsdagen åt jag inte så mycket. På morgonen åt jag troligen bröd, viilis och drack saft. På jobbet kanske jag satt i mig några knäckebröd och när jag var hemma åt jag några crackers med smör för sen skulle jag igen iväg. När jag kom hem åt jag troligen bröd igen...om jag minns rätt.

Dag 05 - Din defenition av kärlek

Love is like the wind. You can't see it, but you can feel it.

Dag 06 - Din dag

På lördagen var jag och mamma till biblioteket och fixade flygbiljetter eftersom printern vi har inte har färg och sen var vi till LIDL och jag köpte en massa godis att ta med till pappa. Resten av kvällen satt jag hos pappa och hängde. Åt godis och marinettibiffar. Och tittade på A History of Violence. Den var sevärd. Och så vann jag inte på lotto.

Dag 07 - Din bästa vän

Det finns många som jag räknar till mina närmaste och utan dem skulle jag inte vara den jag är idag, men om jag nu måste nämna nån så blir det nog Zan och Nelle. 

Dag 01 – Presentera dig
Dag 02 – Din första kärlek
Dag 03 – Dina föräldar
Dag 04 – Vad du åt idag
Dag 05 – Din defenition av kärlek
Dag 06 – Din dag
Dag 07 – Din bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblock
Dag 09 – Vad du tror på
Dag 10 – Vad du hade på dig idag
Dag 11 – Dina syskon
Dag 12 – Vad du har i din väska
Dag 13 – Din vecka
Dag 14 – Vad du hade på dig idag
Dag 15 – Dina drömmar
Dag 16 – Din första kyss
Dag 17 – Ditt bästa minne
Dag 18 – Din bästa födelsedag
Dag 19 – Något du ångrar
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett till ögonblick
Dag 22 – Något som upprör dig
Dag 23 – Något som får dig att må bättre
Dag 24 – Något som får dig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Dina rädslor
Dag 27 – Din favoritplats
Dag 28 – Något du saknar
Dag 29 – Vad du strävar efter
Dag 30 – Ett sista ögonblick

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...