Saturday, October 2, 2010

J.K. Rowling

kopierat från X3MJag älskar henne.

Ibland funderar jag på vad mitt liv skulle vara ifall jag inte hade börjat läsa Harry Potter böckerna. Vad mitt liv skulle vara ifall min mamma inte skulle ha nämnt om en Harry Potter hemsida hon läst om i tidningen. Nämnda hemsidan, eller communityn, blev det viktigaste i mitt liv. Utan den hemsidan skulle jag inte ha träffat de fantastiska flickorna jag nuförtiden inte kan leva utan. Den hemsidan fick mig att börja skriva, något jag verkligen älskar att göra nuförtiden. 

Mitt liv skulle se så annorlunda ut ifall min lillebror inte hade fått första boken i födelsedagspresent (nuförtiden är den boken min eftersom jag köpte den av honom.). 


Tack vare Harry Potter så har jag påriktigt de bästa vännerna en flicka kan få! 

Och mitt liv är inte det enda som blivit förändrat av Harry Potter. Det är tusentals liv! Det är helt otroligt vad en bokserie kan göra! Det är helt otroligt vad en människa kan göra för världen! Det är helt otroligt vad ord kan göra!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...