Monday, July 30, 2012

It is there and it will stay

Vi kan ta söndagen riktigt kort eftersom jag inte gjorde någonting annat än satt hemma och bloggade och såg på Dawson's Creek. Så inget spännande där.

Idag var det jobb. Jag blev överraskad på morgonen när metron plötsligt åkte till Gräsviken igen och jag inte behövde byta i Östra Centrum. Det här underlättar mitt liv så mycket! Efter jobbet var jag efter min ring från Efva Attling och nu är den bra storlek. Nu kommer den inte att lämna mitt finger igen.

 ---

We can go through Sunday really shortly since I didn't do anything besides sat at home blogging and watching Dawson's Creek. Not that exciting. 

Today I had work. I got surprised in the morning when the subway suddenly drives all the way to Ruoholahti again and I don't have to change in Itis. This is uncomplicating my life a lot! After work I went after my ring from Efva Attling and not it is perfect. Now it will not leave my finger again. 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...