Wednesday, July 25, 2012

I made some pancakes again...

Alla som känner mig vet att jag är skitdålig på att laga mat. Det har dock jätte lite att göra med det att jag inte kan och jätte mycket att göra med det att jag är för lat för att verkligen sätta mig in i grejen och lära mig. Men ändå, det finns några saker jag faktiskt tycker att jag är ganska så bra på och en av dessa råkar vara en stor favorit. Jag pratar såklart om plättar. Pappa brukade alltid laga plättar eller pannkaka åt oss när vi var små, men nu har han inte gjort det på länge. Vilket är synd för jag älskar verkligen plättar!

Så jag och Lillebror stekte en hög plättar och tryckte i oss dem med fart. Så gott! Och ja, med socker såklart.

Everyone who knows me knows that I'm not good at cooking. It has very little to do with not being good and a lot to do with being to lazy to actually doing something and learning. But still, there are a few things that I do think that I am kinda good at making and one of these is a big favorite. I am talking about pancakes. Dad used to make pancakes a lot when we were young but he hasn't in a while. Which is very sad because I do really love pancakes! 

So me and Little Brother made a bunch and ate them fast. So good! And yes, with sugar of course.
No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...