Monday, July 23, 2012

House of being sick


Hej från sjukstugan! Dock är jag ju inte längre sjuk, men hem från Söderkulla igår kom jag med en feber på 39 grader och det var ju inte riktigt lyckat så jag fick meddela åt mitt jobb att jag inte kan komma idag. Idag har jag lyckats få ner den från 38 till vanlig temperatur. Så imorgon blir det jobb igen.

Jag sov från före 9 på kvällen till ca 9 på morgonen. Helt bra för det behövdes nog. För jag hade ont i hela kroppen igår. Idag har jag mest ont i halsen.

Hello from the house of being sick! Though I'm not sick anymore, but I did come home from Söderkulla with a fever of 39 degrees and it was really not good so I had to tell my workplace that I couldn't come today. Today I have gotten it down from 38 to normal. So tomorrow I shall go to work again. 


I slept from 9 pm to about 9 am. It was really needed. Because my whole body was in pain yesterday. Today it's mostly my throat.

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...