Saturday, December 4, 2010

Gala och annat roligt

kopierat från X3M


Hej!

Längesen sist (inte om ni läser i den andra bloggen...)! Sen sist så har det hänt en hel del, men jag orkar nog inte gå igenom allting. En del finns att läsa i min andra blogg, så om ni är intresserade så gå dit. 

Men en sak kan jag ju nämna och det är det att mitt försök till att skriva NaNo i år slutade väldigt dåligt. Jag lyckades inte alls komma in i skrivandet och hade bara alldeles för mycket annat att göra för att ha tid att påriktigt sätta mig ner och skriva ordentligt. Jag får helt enkelt försöka pånytt nästa år och hoppas på bättre resultat då. 

Onsdagens Bloggpriset var nog en höjdpunkt. Det var så fantastiskt roligt att jag inte finner ord! Lite synd var det ju att Salem inte lyckades komma på plats och ha sin show, men det var ju ändå inte kvällens grej. Det var prisutdelningen som var hela grejen och jag själv tycker att rätt personer fick pris. Speciellt glad blev jag när Tommix fick hederspris! Och det att Linn blev årets blogg gjorde mig också väldigt glad!

Jag kände mig riktigt fin i min klänning den kvällen. Det händer inte varje dag! 


Snart är det jul också. Tiden går alldeles för fort.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...