Friday, July 20, 2012

Easy Wednesday

Onsdagen var en lätt jobbdag eftersom det var en kompis på besök så jag kunde ägna mig åt annat, som tidningsläsning och att njuta av det underbara vädret när vi gick ut. Inte alls illa kan jag säga åt er!


Wednesday was an easy workday since there was a friend over and I wasn't that needed so I could do other stuff like read a magazine and love the sunshine when we went out. Not bad at all I tell you!
Efter jobbet åkte jag via AN-byrån in mot stan för att träffa Emma, Saila och Satu. Där så gick vi runt i några butiker och jag fick det samtalet jag väntat på, så jag fick även gå efter ringen. Det var fantastiskt!

Hemma bytte jag om och gjorde mig färdig för kvällens fest. Och hittade toaletter i ett hörn och skrattade.


After work I went first to työkkäri and then to the city to meet Emma, Saila and Satu. We went to a couple of stores and then I got the call i've been waiting for, so I went after the ring. It was fabulous!


At home I changed clothes and made myself ready for the nights party. And found toilets in a corner and laughed.
En stund hängde jag med Saila och Emma och hittade en alldeles underbar utsikt. Världen är så vacker!


For a while I hung out with Saila and Emma and found a pretty view. The world is so beautiful!
Sen åkte jag till stan och träffade Satu och vi gick till Amarillo. Jag skulle verkligen åka hem med sista bussen men det hände inte sen heller. Min bror joinade oss även och det var kul. Och så var vi ute alldeles för länge. Men så kan det gå ibland. Vi kan ju säga att jag sov ingenting den natten.

Then I went to the city again and met Satu and we went to Amarillo. I was suppost to go home with the last bus but that didn't happen. My brother even came there and that was fun. And then we were out far too long. But it happens. I can tell you that I didn't sleep at all that night.


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...