Tuesday, July 31, 2012

DEVILISH

En outfit igen. Det är redan en vana för mig att ta dem att jag inte går ut genom dörren utan att ta en bild eller två. Jag tror jag mest gör det för mig själv. För att komma ihåg och kunna kolla tillbaka och kanske skratta åt gamla hemska jag nångång haft på mig. Jag tycker det är lite roligt att se vad folk har på sig och hur stilen ändras med åren.

An outfit again. It is already such a habit for me to take them that I don't leave the apartment without taking a picture or two. I think it's mostly for myself. To be able to remember and look back and maybe laugh at the horrible ones I've had sometimes. I think it's fun to see what people have on them and how the style changes with the years.

Idag har jag inte gjort mycket annat än jobbat. Och ätit ärtsoppa och läst lite. När jag kom hem kollade jag en del Dawson's Creek och åt makaronilåda. Det händer inte så mycket spännande i mitt liv för tillfället, men det är helt okej.

Today I haven't done that much else except worked. And eaten pea soup and read a bit. When I came home I watched Dawson's Creek and ate. There's not much special happening in my life right now and it's fine with me.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...