Friday, July 27, 2012

DARK EYES

Jag gjorde en sväng till Anvil som hålls på Lady Moon igår. Den till ära bestämde jag mig för att besöka mitt förfluttna och klä mig i mycket gamla kläder jag inte använt på jätte länge. Och så fick det ju bli ett kilo smink runt ögonen. Ingen av oss stanna hemskt länge men det var ändå helt okej. Och jag fick en orsak att sminka mig vilket är alltid roligt och bra övning.


I did a bit of a tour to Anvil that is held at Lady Moon. Thanks to that I decided to revisit my past and put on clothes I haven't worn in a really long time. And I put a lot of make up. No one of us stayed for a very long time but it was okay. I got a reason to paly around with my make up and that is always fun and good practice.


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...