Monday, January 3, 2011

Checka det här

kopierat från X3M


Been a while! Hur har ni det här på X3M då?

Jag hänger för det mesta i Emzie eller i Hello Nonsense bloggarna! Ni får mer än gärna kolla i dem, men jag kan ju länka till några inlägg jag definitivt tycker att ni borde se...så som det här där jag äntligen efter en lång väntan lämnade PC världen och hoppade över till Apple. Med andra ord blev jag med iMac. Snygg är den! Jag svävar fortfarande bland molnen och har svårt att fatta att det är sant!

Nyårsbilderna kan ni också checka in. Jag festade länge. Men det var roligt!

I Hello Nonsense så kan ni ta en titt på det jag köpte för en tid sen. Kläder behövs alltid!

Klockan är snart halv 3 och jag borde definitivt inte sitta uppe. Jag borde vänja tillbaka mig till jobbdygnsrytm, men nej! Det går ju inte!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...