Monday, July 2, 2012

The Birthdaypresents

Jag sa aldrig att någon behöver hämta presenter till picknicken, men ändå så gjorde folk det. Jag blev väldigt glad. Joni hade köpt nagellack åt mig, Rade hämtade ett fint paket med en mini hårtork och Nasu gav mig en lonkero. Söta söta människor!

Den viktigaste födelsedagspresenten har jag inte ännu, men jag jobbar på det. För jag vet vad jag skall ha. Ni får se den sen.

---

I never said that I need presents but still people had with them. I got so happy. Joni bought me nailpolish, Rade had a pretty package with a mini hairdryer in it and Nasu gave me a drink. Cute people!

The most important birthdaypresent I don't yet have, but I am working on it. Because I know what I want. You will see it then. 


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...