Sunday, July 29, 2012

All the parts of the 80's outfit

På torsdagen fick jag då ihop min outfit åtminstone nästan. Väskan och sminket (+bältet) fick jag köpt på fredagen med mamma. Jag är nöjd med vad jag fick ihop på en så kort tid och så lite pengar.

On Thursday I got my outfit together almost atleast. The bag and makeup (+ the belt) I got on Friday with my mom. I am very happy with what I got together in such a short notice and so little money.Nailpolish: Depend Top: H&M Jeans: Gina Tricot Bracelets: Seppälä Necklaces: bijou brigitte Earrings: H&M Sunglasses: Seppälä

 Bag: H&M

Viva la Diva Make up palette: Kicks

När jag såg denna så visste jag att jag hittat exakt det jag sökt. Färgerna är helt fantastiska! Och den var bara perfekt för det jag behövde för outfiten. För jag har jätte lite färger i min sminksamling. Orsaken är den att jag förr använde bara svart. Men det skall bli en ändring i detta så fort jag får pengar och kan shoppa. 

When I saw this palette I knew that I had found exactly what I've been seeking. The colors are just amazing! And it was perfect for the outfit. Because I have very little colors in my makeup collection. The reason for this being that I used to wear only black. But there will be a change to this once I get money and can do a little shopping.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...