Wednesday, July 25, 2012

A VERY NICE DAY

Idag träffade jag Milla och vi hängde i Hermanni i solen och njöt. Dessutom fick jag bli dagens fotograf eftersom hon behövde få en dagens outfit till sin blogg. Gå och kolla i det inlägget här! Dessutom är det min hand som syns i inlägget också! Men vi hade jätte roligt och pratade om allt och inget och såklart en del om bloggar.

Sen träffa jag även Stella och Leo och Frida och Tatu och Petra och X antal andra folk. Alla skulle och se på Batman filmen men jag kunde inte gå med eftersom jag lovat Lillebror att se den med honom. Men jag satt ändå en stund med dem i Tennaren. Det var roligt att se allihopa! Frida hade sitt fina halsband på sig och jag blev lite avundsjuk!

Och nu skall jag fundera vad jag skall ha på mig för kläder i kväll. Här under ser ni det jag gått omkring i.

Today I met Milla and we hung out in Hermanni in the sun and enjoyed it. And I also got to be today's photographer because she needed to get outfit pictures for her blog. Go and check that post out here! And it is also my hand in the post! But we had a lot of fun and talked about everything and nothing and of course a bit about blogs. 


Then I met Stella and Leo and Frida and Tatu and Petra and X others. They were all going to go see the new Batman movie but I couldn't go since I have promised my brother to go see it with him. But I still sat with them for a while. It was fun to see everyone! Frida had her awesome necklace on and I got a bit jealous! I want one too! 


But now I shall go and figure out what to wear this evening. Here under you see what I've been walking around in.No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...