Monday, September 29, 2008

Veckoslutet var fantastiskt!

kopierat från X3M

8 dagar sen jag skrev någonting här på kära X3M. Visst är det jättefint eller hur?!
Ni saknar mig säkert alldeles massor.

På lördagen när jag var i stan och gick förbi sverigebåten så var lusten att hoppa ombord väldigt stor kan jag berätta. Jag ville verkligen bara hoppa på och åka över till andra sidan viken. Jag saknar mina sötungar på den sidan så mycket.
Jag tror att Tony skulle ha kommit med mig. Han verkade villig.

Igår var Tony här hos mig och vi satt och tittade på Moon Child. En smått crappy version på youtube vars ljud inte alltid var det bästa. Det var lite störande ibland. Men det gick att kolla på. Jag tycker om den filmen.

Om en halv timme ungefär så skall jag gå till metron.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...