Monday, April 5, 2010

Varför Twilight är så populär bland unga.

kopierat från X3M
Jag läste nyheten om att Meyer håller på och skriver en ny bok i Twilight-anda (om det är aprilskämt vet jag ej, men det struntar jag i.). Så jag läste kommentarerna till nyheten och blir inte förvånad över att de flesta tycker att det är världens sämsta idé och att hela Twilight bokserien suger.

Jag har läst alla böckerna 2 gånger utom den sista (som inte ens kom ut som bok, utan bara finns på hennes hemsida) och visst de är kanske inte mästerverk när det kommer till text, men jag kan se varför de är så populära bland unga.

Det har inte med vampyrer eller varulvar att göra. Det har att göra med KÄRLEKEN i boken. Kärleken mellan Bella och Edward (och även Jacob i senare skede...) som är så stark att de inte kan leva utan varandra.

Vilken 14 årig flicka vill inte uppleva den kärleken?

Den eviga kärleken!

Jag kan bra medge att jag streckläste böckerna eftersom jag blev så varm av den kärleken och känslorna som finns i böckerna. Och jag kan bra säga att de är underhållande.

PS. Ni som inte läst böckerna skall inte ha en åsikt om dem, eftersom ni bara utgår från det ni hört av andra. Filmerna är en helt annan sak och är inte alls lika böckerna. DS.

Så här tror jag.

Vad tror du?

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...