Monday, August 18, 2008

Vända dygnsrytmen.

 kopierat från X3M

♥ Dagens bild: tranquility by Tokyo99

Idag vaknade jag första gången vid 8 eftersom en kompis var här övernatt och hon skulle sparkas iväg till skolan. Hennes skola började idag. Jag steg aldrig upp ur sängen då utan när hon gått så fortsatte jag sova sött till 11 då min väckarklocka ringde.

Ja, jag har börjat vända på min dygnsrytm lite. Gick 1 tiden och sova igår också.

Idag så har Kagrra konsert på Tavastia och för en gångs skull så skall inte jag vara där. Mycket ovanligt, men skönt på samma gång.  En stund funderade jag på att kanske gå och kolla kön och så, men jag tror att jag låter bli. Orka åka till stan.

Kan hellre sitta hemma och titta på film.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...