Thursday, March 27, 2008

Torsdag

 kopierat från X3M

Jag är en hemsk människa som min mamma inte riktigt tycker om, nå för att vara ärlig så tycker inte jag heller om mig själv just nu. Alltså jag sitter hemma fast jag borde vara i skolan och fota något idiotiskt hus någonstans i karis. Men jag bara kunde inte. Antagligen finns det en bra förklaring till allt detta, men den förklaringen är väldigt komplicerad sen sist och slutligen och jag orkar inte ta och berätta den så ingående.

Envissperson
stress
mat
ångest
hat

Och listan kan göras ännu längre. Saknad kan även läggas till om man vill. Men den är alltid där och försvinner inte.

Jag behöver ett sommarjobb men jag är så jävla....någonting att det inte riktigt blir någonting av det hela. Jag får leva på luft hela sommaren antar jag.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...