Monday, June 4, 2012

This will be an awesome day

Jag har blivit lite addikterad till att visa er mitt face varje gång jag har sminkat mig. Jag tycker det är lite roligt och jag testar varje gång lite nya grejer. För att jag är lite nybörjare ännu så jag lär mig helatiden. Idag provade jag brunt vilket jag aldrig har gjort tror jag. Då när jag brukade hålla på med smink så var det frågan och mycket svart helt enkelt. Så jag testar mig fram nu.

Idag så skall jag på picknick i en källare typ eftersom det inte är riktigt tillräckligt varmt där ute. Men det skall bli jätte roligt ändå för jag vet att personerna som kommer är underbara! Jag och Stella skall till butiken för att handla all mat. Hihih.

I have gotten addicted to showing you my face every time I have some make up on. I think it's fun and I am every time trying something a bit new. Because I am kind of a beginner so I am still learning all the time. Today I tried out brown which I don't think I have ever done before. Because when I used to do make up back in the day it was a lot of black. So I am trying out stuff now. 

Today I am going to a picknick in a basement or something because it's not warm enough to sit outside. But it will be fun anyways since I know that everyone that are coming are amazing! Me and Stella are going to the store to buy all the food. Hihih.
 Här är det jag använde för denna look:

Here is what I used for this look:


4 comments:

 1. Brown eyeshadow matches beautifully with green eyes. If you want "a smokey look", you could add it to the lower eyelid... Just a little bit. ;)

  T: Sanna M

  ReplyDelete
  Replies
  1. I know. I have done it in another look when I used black eyeshadow. :) And my eyes aren't really green more blue/grey.

   Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...