Saturday, June 16, 2012

Talking is good

Igår så hängde jag hemma största delen av dagen tills jag nästan fick planer och de inte blev någonting av dem. Det var lite störande för jag hade duschat och fixat mig färdig. Men sen prata jag med Camilla en stund och jag bestämde mig för att åka till henne. Vi satt många timmar och bara prata och det var jätte roligt. Jag mådde mycket bättre efter det. Det är bra att prata igenom allting ibland.

Yesterday I did hang out at home most of the day until I almost got plans and they got cancelled. It was annoying since I had showered and made my face ready. But then I talked to Camilla for a while and decided to make my way to her place. We sat talking for hours and it was fun. I felt so much better afterwards. It is good to talk about everything sometimes.

My face when I got home

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...