Tuesday, July 24, 2007

Sweeden & Deathly Hallows!

 kopierat från X3M

Okej nu kommer det att komma en massa information som inte kommer att intressera hemskt många av er men det bryr jag mig inte om eftersom jag bara måste skriva och berätta ändå!!! HAHA!

Vi börjar SÅKLART med FREDAGEN:
SVERIGE! Gud vad det var underbart att vara där igen! Mamma hade förstått fel så vi hade på en timme att vänta på Nelle vilket såklart var helt okej eftersom vi satt i ett café och tittade på människor.
Jag tänkte dö när jag fick syn på min sötnöt. Klädd som värsta horan eller någonting liknande och det var alldeles KÄRLEK! Värsta snygga skorna hon hade BILD!!!!! Och nätstrumpbyxor och minikjol och blått hår: BILD KÄRLEK LIKSOM! Och då fick jag en födispresent och jag öppnade den först på båten och blev lite kär! Inte bara LITE! Herregud! MYCKET!
Så väntade vi en tid på både Alice och Charlie och så gick vi till plattan och satt där en tid och pratade och människor fyllde i min vänner bokgrej och så skulle vi efter Hanna och Sofia och såna människor. Efter det började vi gå mot gamla stan...Nelle blev fastsatt i mig. Charlie satt in sina saker i en box.
Hanna hade världens underbaraste skjorta på sig! BILD
Jag var fastkedjad i Nelle hela vägen till gamla stan men jag klagar inte alls ;) Underbart. hihih.
När vi kom till platsen där kön var blev jag nästan direkt attackerad av en liten varelse vid namnet Coke! Jag tänkte dö eftersom jag inte väntat mig att hon skulle vara där alls! KÄRLEK ÅT HENNE I MÄNGDER! Hon får lov att komma till Finland ännu i sommar! VÄRLDENS BÄSTA COKE & JAG
Emilott som BellatrixBILD! Hon var skitsnygg! Hon hade med sig en liten Peter också eftersom hon är Peterfan 'til the bitter end, typ.
Så satt vi där en tid och pratade och hade kul och sen åkte vi in till stan igen för att typ köpa HP grejs som vi inte hittade så det var lite tragiskt. Så gick vi till McDonalds för att äta och vänta på att Matilda skulle anlända.
Matilda anlädde och var underbart söt! Fortfarande bitter över att vi dissade henne i Finlandskramen i den träffen för typ 2 år sen. XD
Igen till gamla stan och så satt vi där helt jätte länge och gick ibland lite runt. Människor skrev i mina böcker.
COKE OCH JAG BLEV FOTADE AV EN JAPAN SOM SA ATT HON SKULLE SKICKA TILL JAPAN! HON: MANGATJEJER! EMZI: *DÖÖÖR*
Coke drack Pepsi light vilket inte alls passade ihop med henne men sånt är livet.
Såg en massa coola människor som var utklädda.
Nelle var Tonks.
Emelie var en Beauxbatons elev, alldeles skitsnygg!
En massa Malfoys och en del Harrys. (vissas dröm blev uppfylld när två kysstes.)
Gyllene kvicken!
Love.
NARCISSA!
Så många! Det var så underbart!

Emilott fick rita Dark Marks på allas armar. Så hon gjorde det hela kvällen typ. Hon blev intervjuad och många andra blev också det. SÅ COOLT!
DARK MARKS

LÖRDAG:
Kön packade ihop sig och det var så hemskt! Det värsta jag varit med om typ. Jag menar herregudars pelle! En massa vuxna människor som skuffade och trängde och kunde inte alls tänka på de små barnen som också stod i kön och höll på att bli ihjälklämda!!! FAAAAN! SVENSKA KAN INTE KÖA DET MINSTA! Fatta inte fel nu, jag älskar svenskar men det var så DUMT!
VI SKREK "VPFPH" I KÖN OCH TYP INGEN FATTADE! men det var kul ändå! Och de spelade "Final countdown"!

Och så fick man boken och det var så underbart! Jag är fortfarande rädd för den! HAHA!
Vi gick till ett ställe med en grupp människor och hade högläsning. Så underbart!
Jag och Charlie gick för att söka toalett men hittade ingen. FAN! Detta hände runt 4 på natten och T Centralen öppnade först kring 5.
Vi åkte taxi. HAHAH. Det var väldigt roligt. Han skulle ha gett oss skjuts till Hässelby även om vi viljat.

Charlie hade tappat bort sin boxnyckel så vi kunde inte få hennes saker därifrån. Tragiskt. Så var det bara att åka hem till Nelle och klockan var typ nästan 6 på morgonen. Nelle kom på att hon kan ringa sin mamma och be henne hämta oss med bil. Herregud! Vems mamma är så snäll att hon stiger upp och gör det klockan 6 på morgonen?! Nelles mamma!!! Charlie somnade i bilen och det var otroligt.

Sen sov vi en tid och vaknade för att åka och träffa Emelie (andra Emelie) i stan. Trötta var vi allihopa. :D Men ändå. Det var roligt att se henne igen. Och dessutom så fick vi även Charlies grejs ur boxen.
Vi var och åt i Pizza Hut. Eller jag åt och Charlie mådde illa medan Nelle och Emelie gick runt i stan (och Emelie måste åka). Tragiskt. Vi tog med Charlies Pizza och Nelles mamma kom efter oss med bil igen. Hon hade varit och köpt HP7an hon med eftersom hon inte orkade vänta på att Nelle skulle läsa färdigt den! XD Cool mamma liksom!
Sen började jag och Nelle titta på HP1 med finsk text medan Charlie gick och sova. Hon kom nog upp efter en tid och sov på stolen.
MARATON! Vi tittade alla filmer!
Satt och nördade oss vid datorn även. HAHA. Nelle skrev ett inlägg. HAHA. Det går att läsa på hennes sida.

SÖNDAG:
Tittade på Rent typ klockan 4 på morgonen och åt makaroner på samma gång. Nördade oss lite till på datorn och somnade vi något skede tror jag. Charlie låg på golvet och sov. När jag vaknade satt Charlie och tittade på typ MTV. OMG!
Så förde vi Charlie till stationen för att hon skulle åka. Före det köpte jag postkort och vi var och köpte mat från McDonalds! :D YÄY! Vi tåg med maten och satt/stod och åt vid stationen. Sen åkte Charlie hem och jag ville ha bilar. Så jag och Nelle gick och köpte bilar åt mig. Och så var vi och gick runt i butiker med fina kläder och jag köpte en TH skjorta åt mig och ett par gul/svart randiga strumpor.
Och en man frågade av mig var jag köpt min rock XD PÅ ENGELSKA! WOHOOH!

Sen åkte vi till Nelle och började kolla på Phantom of the Opera! Åt bröd om jag inte kommer helt fel ihåg. Nelle räknade pengar medan jag skrev postkort åt dem som sagt att de ville ha kort. Nördade oss lite på nelles dator och Nelle lagade en FIN skjorta åt sig. Sen gick vi och sova.

MÅNDAG:
Åt bröd. Kul. Var inte lika trött som jag varit varje dag. Men det var lite sad eftersom jag skulle åka hem. ;___; det regnade så inte ens vädret gillade det att jag skulle åka hem. Bussen tyckte inte alls att jag skulle åka hem så den kom inte så vi fick vänta länge. Och jag fick porr att läsa. wohoo. Och så missade vi pendeltåget också och fick vänta en halvtimme i kylan ;___; Nelle började skriva i min bok och skrev hela vägen i tåget och ännu efter det en stund. Medan jag satt och drack en apelsinjuice. Med mamma brevid mig. HAHA.
Och så var det dags att lämna Nelle och gå till bussen. Som nog inte åkte direkt utan vi fick vänta jätte länge. Vi förde postkorten under tiden, yäy.

Båtresan var rolig. Midnight showen var fin och t.o.m barnshowen var helt bra. Och jag drack en cider och båten gungade helt jätte mycket! Köpte godis och choko! BILAR!

Och mamma sov inget på hela natten så jag fick sova. Wohooh! :D



Och nu så är jag lat och orkr inte lägga in mera bilder. Mera bilder finns: HÄR tryck på rätt dagar så. Dagarna är 20-23.7 :D


JAG ÄLSKAR MIN NELLE!!!! ♥

PPP for the world!


Vill tillbaka!

EDIT 18:48

PPP

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...