Tuesday, June 3, 2008

Sweden here I come!

kopierat från X3M

Jag tycker synd om alla de som har på något vis missat det faktumet att jag åker till Sverige imorgon och kommer tillbaka till Finland nästa måndag. På lördag får jag träffa Neeeeelleee! Senast då åtminstone! Där skall vi snacka skiiit och titta på film och annat roligt tillsammans med underbara Emilott och hopperligen även Coke. Kärlek i mängder. Jag svävar på moln för tillfället.

Idag gjorde jag även någonting väldigt bra. Jag ringde åt en bekant. Hon kanske kan hjälpa mig att hitta jobb. Nu skall jag ringa henne nästa veckas tisdag eller onsdag. Hon skulle till Kokkola och jag skall som sagt till Sverige. Gud vad jag är stolt över mig själv nu. Jag ringde! Fattar ni hur bra jag är?!

Har spenderat senaste dagarna med att lyssna på pop. Flickpop. Tänk Miley Cyrus och liknande. Det är bra och gör mig pigg och lycklig. Somrigt på något vis.

Färgade håret idag, eller utväxten alltså så nu är jag äkta blond igen. Bilder kan ses här.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...