Tuesday, May 8, 2007

Sveps here I come!

 kopierat från X3M

Black and White by MatthewCooke

Vilken dag. Vaknade klockan 7 och då började dagen. Var till SVEPS och kollade och det verkar fortfarande väldigt bra. Åtminstone tycker jag det och därför skall jag börja där imorgon. Hur bra som helst! Inget mer sittade hemma och ruttna framför en datorskräm! Nu får jag göra det i en grupp!
HAHA.

Träffade även lilla Calberto idag och var och åt i mäkkären. Gott. Pratade och skrattade. Han skall flytta hemifrån och söker kämpis åt sig. Han frågade mig sådär diskret och visst är jag lite intresserad.
Han är datornörd och det är exakt vad jag behöver i min närhet.
Men jag vet inte.

Dessutom fick jag inbjudningskort till skolans dimissionsfest. Calberto sa att jag borde komma men jag vet inte om jag har rätt att komma när jag inte mera är inskriven i skolan.

AJOOO! Jag lovade visst att nämna detta: JAG FÅR ÅKA TILL SVERIGE PÅ HP-FESTEN! WOHHOOO!
Jag skall få åka och träffa min ÄLSKLING! ♥

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...