Friday, August 3, 2007

Svar från VNF!

kopierat från X3M

Hej Emma,

Det är inte obligatoriskt, men önskvärt att du har en egen kamera. För några år sedan rekommenderade läraren t.ex. Canon eos 350. Det kunde vara bra att ha en motsvarande kamera. Tyvärr är jag inte så insatt i kameror att jag skulle veta vad som är en motsvarande kamera i dagens läge. Du kan t.ex. skicka e-post till läraren, ***** ******. Han borde vara anträffbar senast i slutet på nästa vecka. Jag tror att han kan svara bättre på din fråga.

Gällande internet på internatet kan jag berätta att vi har trådlöst internet. Så du kan riktigt bra ta med dig din egen dator.


Nu är jag definitivt mycket lättad. Nu kommer jag inte behöva lämna datorn hemma och först kolla om det finns internet och sedan ta med datorn efter en tid. Nej, nu kan jag ta med den direkt och inte behöva lida av internetbrist! Abstinens besvär GOODBYE!

Jag har verkligen tänkt skaffa egen kamera. Det är bara lättare så. Så nu frågar jag er, om ni vet någonting om kameror och vill hjälpa mig med att vad som är en motsvarande för Canon eos 350? (okej jag typ skulle kunna mörda för att ens få en Canon eos 350...men ändå)
Om ingen har någonting att berätta så kan jag alltid vänta på att läraren blir anträffbar och sedan kolla med honom.

På andra grejer så åker lilla jag idag till Sverige på en liten kryssning med mamma. Skall träffa släkt. Antagligen blir det väldigt lite sömn på båten igen. *suck*
Ha det så kul utan mig!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...