Wednesday, October 31, 2007

Suck my dick!

 kopierat från X3M

Just nu vill jag bara lyssna på ett bänd och bara det. Jag mår bra av att lyssna på dem och min hjärna börjar fatta att jag faktiskt har sett dem live på Tavastias minimala scen. Det att jag nu äger t-skjorta, väska, scarf och plansch bevisar att det inte var en dröm. Fast jag drömde om det ett par gånger mitt i natten och vaknade sedan och gick och dricka lite vatten.

Jag vaknade senare än vad jag tänkt att jag skulle vilket fick mig att svära. Men ändå var jag vid 10 tiden vid Tavastia och hittade nog haido ganska snabbt, men gick inte direkt dit eftersom hela jag var så i bitar. Så jag bestämde mig för att gå ett varv runt huset för att lugna ner mig. När jag kom till första sidan, alltså vid Tavastias ingång så hittade jag resten av gänget.
Såklart var det hL som såg mig först. Kramkalas mitt på gatan.

Så gick vi till stället där haido satt och Mia var även där. Jag visste inte att hon skulle vara där så jag blev lite paff. Satt och stirrade en stund tills jag steg upp och kramade henne och haido.

Så satt vi där och pratade och skrattade och hade roligt. Träffade en massa nya kivoga människor.

Vid ett skede ville Mia ha kaffe så vi gick in till Kampen och till ett café. Det blev inte kaffe åt nåndera utan te. Underbart varmt te. Och så satt vi och pratade och hade det skönt varmt.

Efter en tid så joina Nera även gänget. :D ♥ Nera är bääääst! ♥

Konserten var något av det bästa på länge. Det var så otroligt! Jag såg helt bra eftersom jag stod bakom mikserbordet. Stod där med ett gäng från Praka.

Sen när den var slut så började sökandet efter människor. Hittade dem ganska snabbt och så började gråtande för deras del. Jag gråter aldrig men alla andra gör det. Vissa hade svårt att stå och andas så jag fick påminna hela tiden.
Vid ett skede hade jag Pinkue brevid mig och Cruci på golvet brevid Pinkue och så hade jag även Mia lutandes mot mitt skakande ben. Jag kunde inget åt mitt ben, det hade en egen vilja.

Det var alldeles underbart.

I bussen hem så ville jag nästan gråta.

PS. OMG JAG PRATADE MED SABI...DS.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...