Tuesday, June 26, 2012

Somewhere that is not home

Idag flydde jag hemmet igen för en stund fast jag kom hem på söndagen. Direkt när jag kom hit fick jag chicken wings och det var nog gott det! L och jag kollade på Degrassi tills hon skulle på jobb och sen så har jag stirrat på tvn och läst lite tidning. Jag är helt kär i den här lägenheten! Två våningar! Jag kan bara drömma om att nångång få bo lika fint!

Today I fled from home again for a while even though I came home on sunday. When I got here I got a plate of chicken wings and it was so good! L and I watched Degrassi until she had to go to work and after that I have watched tv and read a magazine. I am so in love with this apartment! Two floors! I can only dream of someday getting to live in something this nice!

- Posted using BlogPress from my iPhone

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...