Tuesday, September 4, 2007

Snor och konsthistoria passar inte ihop.

 kopierat från X3M

Mitt huvud är antagligen fullt av en massa snor och halsen är uppriven. Jag känner mig alltså ganska död efter en hel skoldag. Första delen av dagen gick åt att vi sprang runt och fotade varandra på olika ställen och det var riktigt roligt, även om jag nog skulle ha viljat låta bli. mest pågrund av det att jag då är väldigt trött.

Sen var det att framkalla fotona även, och det tar ju en evighet att göra. Mörkrummet var...mörkt.
Sen fick vi bråttom till nästa timme som var konsthistoria.
Nej jag tänkte inte alls somna där. Neeejdå. Dålig dag för en massa sittande.

Nu sitter jag och äter godis och skall försöka hitta tre bra och tre dåliga bilder.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...