Monday, June 30, 2008

Sista dagen som 19åring

kopierat från X3M

30.06.08
Min sista dag som 19 åring. Det mina vänner är ganska så skrämmande. Jag blir äldre imorgon. Visst man åldras ju egentligen varje dag, men födelsedagar är ändå speciella för då får man höra att man blivit äldre. Jag har inget emot födelsedagar eftersom jag tycker att de är roligt att få paket och grattis-skrik. Men nu börjar jag få småångest över åldrande eftersom det känns som om jag borde hinna med så mycket nu och göra så mycket och kunna så mycket, eftersom jag är så gammal som jag är.

Jag borde vara perfekt i denna åldern typ, men det är jag inte. Jag har aldrig jobbat i hela mitt liv när de flesta började när de var 16 år gamla. Jag har inget officiellt yrke.

I'm a nothing in a way.


Och mitt liv är nästan slut.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...