Thursday, June 14, 2012

RED STONE

Varje gång jag går in på We Style så hittar jag X antal smycken jag bra skulle vilja få hem åt mig.Och igår när jag läste MouMous blogg och hennes inlägg om just We Styles smycken såg jag det här paret och blev lite kär. Och ledsen att jag inte klickade hem dem i min beställning som jag hopperligen får senare idag (jag håller tummar och hoppas!). Den röda stenen är ju bara otroligt fångande och snygg!

Everytime I go to We Style I find X number of jewellery I would like to get home. And yesterday when I was reading MouMous blog and her post about We Style's jewellery I saw this pair and fell in love. And I am sad that I didn't click them home in my order that I will hopefully get later today (I am keeping my fingers crossed and hoping!). The red stone is just such an eye catcher and  beautiful! 
picture from WeStyle
Förhandsinställt 14.6.2012 kl. 01:34

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...