Friday, May 11, 2007

Place of silence (ja en edit hihih)

 kopierat från X3M

Place of silence by darkview

Äntligen en dagens bild igen. Har bara ingen ork att lägga dit en när jag sitter på sveps. Dessutom är det ju inte riktigt meningen att jag skall sitta och skriva dagboksinlägg där. Jag skall ju jobba och sånt. Fast igår fick jag faktiskt sitta helt jättelänge utan att göra någonting. De hade inget åt mig.
Så jag satt och snackade med en person via ebuddy vilket var lite humor när personen i fråga satt några meter ifrån mig.

Idag skall jag få börja på en broschyr. :D Det blir super roligt!
Och så skall vi väl på bio tror jag. wohoo.

Allt är bara bra.

Och sen skall jag till pappa idag och han vet inte om att jag fått glasögon. Det skall bli roligt att se hans min. :D

(andra bloggen: alternativa tankar)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...