Monday, January 28, 2008

Onödig människa

 kopierat från X3M

Sov en timme i natt pågrund av...well ärligt så vet jag inte. Antagligen finns det många orsaker till min sömnlöshet. Orsaker som jag inte vågar uttala för att fel människor kanske läser det i misstag, och ändå så kanske jag skulle vilja skriva så att någon skulle förstå.

Många gånger har jag tänkt på att skriva åt personen, försöka få förklaring över hens beteende. Även om jag vet att det inte finns någon möjlighet att jag skulle få det. Var jag verkligen så onödig för hen? Var jag det?

Det värker att tänka på det. På hen.

Jag är onödig.

Edit 2:57 PM

Om någon ser min Nelle i något sammanhang...som t.ex. msn så kan ni väl meddela åt henne att jag behöver henne. Och att det går att uggla åt mig. Hon kommer att förstå.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...