Monday, June 9, 2008

Nu går jag och dör.

 kopierat från X3M

Här skriver man inlägg och så trycker man i misstag på fel knapp och så får man börja om igen. Inte alls roligt kan jag säga.

Jag vill tillbaka till Sverige. Det var så underbart att jag dog. Visst, borttappade datorn kanske förstörde stämningen en aning och lilla gråtande Cokey var inte heller så hej, nu hoppar vi i taket av lycka, men det blev en trevlig kväll av en massa filmer (REEENT! PotO! Cokey sjöng!) och en maaaassa cola. Och jag började använda ordet cola vilket antagligen har fastnat i hjärnan! Jag drack nästan en hel colaflaska helt själv. Smart...kanske inte men orka bry mig.

Cokey ritade mig. Och jag ville dö lite. Den är jättevacker och underbar. Hon är bäst. Jag kan citera Emilott: "Nu går jag och dör."

Emilott. Fan vad jag älskar den människan. Hon är full av en massa citat och prat om allt. Människan pratar i ett. Och det är så underbart.

Nelle. Jag behöver nästan inte säga någonting. Nelle, du är bäst och jag älskar dig mer än någonting. Du vet det.
Min Nelle håller mig på jorden. Hon tycker att jag skall skriva en pojkvän åt Remus och jag börjar nästan planera att faktiskt göra det. Det är inte alltid så bra med en delad hjärna. Nå nej, jag älskar vår lilla underbara hjärna.

I augusti skall jag dit igen.

Föresten så har jag en småkusin som klär sig emo. Det roligaste måste ju vara det att han och jag har födelsedag samma dag. Annat år, men annars. Han var så otroligt söt.

PS. Jag fick ett underbart fint kort från Amsterdam idag. TACK DATT! ÅIDD! ♥ DS.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...