Monday, April 14, 2008

Nervositet och rädsla pga en man.

 kopierat från X3M

Igår kväll slog en stor nervositet och annan rädsla mig och jag visste inte riktigt vad jag skulle göra. Satt och blev galen och gjorde antagligen en del människor på msn lite galna. Detta är första gången som en artist får mig att känna sånhän panikkänsla.

Visst har jag alltid varit lite nervös och hoppats att jag skall få en biljett, men inte på samma sätt som nu. Nu hade jag nästan svårt att andas pga tänk om tankarna som inte lämnade mig ifred.

Detta resulterade en timmes sömn i natt och världens största panik på morgonen klockan 9. Men det var värt all den möda eftersom jag nu är en stolt ägare av en biljett till Miyavi.

Tack vare kära Lexa som hjälpte med att komma igenom till Tiketti. Det är bra att ha två datorer ibland.

Ni alla som inte har fått en biljett och vill ha en. GE INTE UPP! KOLLA RUNT på alla ställen. Det finns människor som har extrabiljetter och RING till Tiketti och kolla om någon har avbokat sin biljett. Inget är förlorat ännu!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...