Monday, June 15, 2009

När det händer mycket omkring en.

 kopierat från X3M

Det har hänt mycket och det känns både fantastiskt och ganska så hemskt på samma gång. Jag tänker inte gå in på detaljerna på den hemska sidan för det är någonting jag inte kan göra såhär på det stora internetset.

Men annars.

o        Idag fick jag fina presenter genom postluckan och det gjorde mig myyycket glad. Om ni vill se vad jag fick så får ni klicka här och komma till inlägget jag skrev för en stund sen.
o        Igår öppnade jag ett av mina hundra halvfärdiga fanfics och började skriva. Något jag inte gjort sen...april. Här kan ni följa med hur mitt skrivande går, då när jag skriver och uppdaterar bloggen. Det kändes bara så otroligt bra att sitta och skriva och fly in i en annan värld.
o        Föresten hur konstigt är det inte att tre stycken vänner skall flytta till samma ställe? Det är nästan alldeles för mycket för min lilla hjärna. Det är långt borta, för långt borta. Undrar om två av dem skall gå samma skola t.o.m. Jag menar hur stort kan stället vara.
o       Jag är förlovad på ansiktsboken. Nån kanske tror att jag är påriktigt men NEJ, så är det inte. Ni alla skulle nog veta om jag hittat någon. Men jag är förlovad med en underbar varelse. Som jag älskar väldigt mycket, men inte på det sättet. Hon är min syster och den jag delar hjärna med! Hon är en så stor del av mitt liv att jag inte skulle fungera utan henne. Men nej, vi är inte ihop. Vi ville bara ha tårta.
o       I natt vaka jag till 7 på morgonen och sov till....12 ungefär. Dygnsrytm förstörd - CHECK.

PS. När jag nu är i farten så kan jag göra lite reklan för min och Hannas fantastiska blogg. Den hittar ni här. Kärlek på den. DS.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...