Tuesday, June 24, 2008

med massor av självdisciplin!

kopierat från X3M

Idag skall jag, med massor av självdisciplin och tvång, skicka ett par e-mail åt diverse ställen och fråga om jag kan komma och fotografera ett par dagar till ett projekt. Och på tal om att bli professionell så behöver jag en ny, finare, e-mail. Det måste lagas först.

Och dessutom skulle jag ju kunna städa lite även, och gå i duschen. Nu börjar jag ha hela dagen planerad.

Det är inte alls bra....alltså bra...alltså dåligt...jag tänker helt fel och mina fingrar skriver av sig själv. Jag börjar bli lite orolig över min hälsa. xD

Hoppas ni alla mår bra! ♥

Kolla även förra inlägget jag skrev i bloggen idag.! Där tipsar jag om ett jättefint halsband!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...