Friday, August 14, 2009

Lyckan går inte att beskriva.

 kopierat från X3M

Min kära lillebror sitter och tittar på wrestling i vardagsrummet och själv sitter jag i köket med lilla buddie. Vet ni hur glad jag blir av att höra wrestling? Lyckan går inte att beskriva. Det är så fantastiskt! Igår tittade vi även och det var så roligt så roligt, även om sista matchen hade dåligt slut, men ändå.

När jag tittar på det minns jag hur mycket jag älskar det.

Jag tittar antingen på anime eller wrestling. Haha. Tänk på det ni!

Och jag behöver köpa nästa del av Tramps Like Us eftersom jag läste slut den igår. Jag vill veta hur det fortsätter! (Även om jag ungefär vet det eftersom jag sett draman som gjorts av den, men ändå.)

Oh, btw, Sverige var det bästa på länge. Helt klart.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...