Tuesday, July 15, 2008

A little update.

 kopierat från X3M
Jäklar vad dåligt jag är på att skriva hit nuförtiden. Men det kanske är helt okej, dock så berättar det inte att jag har fått ett liv eller någonting i den stilen. Mest bara att jag är otroligt lat.

Sverigeresan närmar sig och hopperligen kommer en underbar liten varelse med. Det är ganska säkert och jag blir mycket ledsen om varelsen säger nej. Det skall bli skitkul att se Nelle och gå på Pride och sånt. Min bror kommer över med samma båt vilket var trevlig och han skall också gå på Pride fick jag vet. Skitcool.

Han var här och fixade internetet som vägrade fungera. Jag var utan internet i två dagar och lite mer. Trodde att jag skulle dö.

Lexa borde komma hem från sin resa när som helst nu, typ. Jag har ingen aning när han egentligen skulle komma. Jag minns inte vad han sa. Men tisdag sa han. Han har varit i Rom och jag skall få en födelsedagspresent därifrån.

Även om jag är pank och jobblös så känns livet bra just nu.

PÖSS elle ÅIDD beror på vilket ni föredrar. xD

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...