Friday, January 15, 2010

Lite snack om bloggar

 kopierat från X3M

Bloggar är ett hett samtalsämne för tillfället verkar det som och man kan väl skylla på Ratata.fi som snart är up and running. Det skall bli jätte spännande att se vad det blir av den sidan. Både Biffen och Karin är jätte duktiga människor och enligt mig så kan det inte bli annat än bra.

Jag har blivit lite påverkad av allt Ratata snack och fick lust att flytta över till den. Det kommer jag troligen göra med min "författar"blogg. För att blåsa lite liv i den bloggen. Har lite nya idéer och stuff till just den bloggen. För att min andra blogg vill jag nog ha kvar på blogspot.
Jag tror att både diZi och hipsu funderar på att skapa blogg på Ratata. Det är ju ganska fint.

Dessutom så tycker jag att det är roligt att X3M communityn ännu kallar sin blogg för dagbok. Det är ju egentligen helt samma sak.

Sant. Så sant.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...