Thursday, June 12, 2008

Lappland calling!

 kopierat från X3M

Jag lever ett intressant liv för tillfället. Eller åtminstone så känns det så och jag tänker definitivt inte klaga. Visst skulle vissa saker tas bort, men det finns väl alltid såna.

Idag skall jag åka till Lappland
med mamma och bo hos en mammas kompis där tills ungefär tisdagen. Det skall bli väldigt roligt och jag skall ta en massa bilder där. Kameran tar jag såklart med. Vi skall åka tåg och det kommer att ta en hel natt och lite till. Intressant.
Jag kommer antagligen inte att synnas så mycket på internet under denna tid eftersom hon bara har ett internet som är kopplat till telefonen. Men detta kan även ses som positivt. Jag kommer att ha en massa tid att skriva och komma fatt mig själv lite.

Jag borde gå i duschen och packa, men det ända jag gör är lyssnar på Europe och läser fanfiction. Jag är så duktig.

Det finns en han som får mig att glömma verkligheten och det gör mig glad.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...